Építési felvonók

Az építési felvonók bérbeadása során is komplex megoldást nyújtunk, számos igényt kielégítve: többféle eltérő funkciójú teher- és személyfelvonót bérelhetnek partnereink, mely során azok karbantartását és ellenőrzését is vállaljuk.

A német minőséget választottuk fő beszállítónknak a Geda képviseletében. Az építési felvonók legpraktikusabb tulajdonsága, hogy nehéz súlyok, a nyitott tető által hosszú elemek és utasok vertikális szállítására is alkalmasak. Platformjaink különböző mérete lehetővé teszi, hogy ügyfeleink a konkrét igényeknek megfelelően bérelhessenek, legyen szó személyszállításról, vagy kisebb, illetve nehéz anyagszállításról.

Építési felvonók bérbeadása

A „bébinek” becézett GEDA 300 Z/ZP 1,35 x 0,95 m paraméterű kompakt platformmal rendelkezik, melynek helyigénye minimális, teherbírása azonban akár 500 kg, vagy maximum 3 fő, melyhez 12 m/perces emelősebesség és maximum 50 méteres magasság tartozik. Kis méretének köszönhetően szűk utakon, apró udvarokon, vagy például liftaknákban is használható. Továbbá, szállítása is rendkívül egyszerű, hiszen összehajtva 0,85 m-re csökken mérete.

Dupla magasságban építhető fel a GEDA 500 Z/ZP, tehát akár 100 méterre, mely anyagszállítás során 24 m/perc sebességgel képes haladni, míg utas szállításakor 12 m/perccel. Ez lehetővé teszi a gyors építési folyamatot, akár nehéz feltételek közben is, és ehhez hozzájárul a funkciókhoz külön kialakított vezérlő egység is. Ez a felvonó tehát gyors, többfunkciós, helyigénye szintén minimális, és akár 850 kg-ot vagy 5 főt is elbír.

Felvonóink közül a legnagyobb súlyt a GEDA 1500 Z/ZP képes szállítani – egészen 2000 kg-ig terhelhető, illetve 7 utas szállítására alkalmas személyszállító funkcióban. Mindkét esetben külön vezérlőrendszerrel irányítható a szállítás. Személyszállítás esetén 12 m/perc, anyagszállítás esetén 24 m/perc az emelési sebessége. A biztonság és stabilitás garanciája a kettős oszloprendszer ilyen súlyoknál.

Igény esetén szívesen nyújtunk tanácsot a választáshoz a projekt típusát megvizsgálva, valamint a tervezésben is kivitelezésben is tudunk segíteni. Továbbá az építkezés során munkavédelmet is tudunk biztosítani, amely magaslati munkavégzésnél kiváltképp lényeges.

Referenciák

DDC BEREMENDI CEMENTGYÁR

A DDC Beremendi cementgyár folyamatos karbantartási és fejlesztési munkáihoz kapcsolódóan társaságunk állványozási feladatokat látott el az üzem területén.

SZEGEDI ZSINAGÓGA ÁLLVÁNYOZÁS / TETŐFEDÉS / ÁCS – MUNKÁLATOK

Az állvány speciális acélgerendákról indul, a kupola részen kikötések és megtámasztások nélkül nyolc darab egység összeboltozódásából egyfajta öntartó szerkezetként épül fel. A felfelé szűkülő kupola alakzatot a szintenként bekonzolozott állvány teljes mértékben leköveti.

KIRÁLYEGYHÁZI CEMENTGYÁR

A királyegyházi Európa egyik legmodernebb cementgyára, az elérhető legmodernebb technikával, vertikális cementmalommal. Az építőanyag-üzem zöldmezős beruházásként építészetileg látványos, esztétikus, ergonomikus külső megjelenése mellett a legmodernebb, környezetbarát technológiát alkalmazza, hatékony energiagazdálkodást valósít meg.

TISZAPÜSPÖKI CSŐHÍD ÁLLVÁNYOZÁS

A Tiszapüspökiben zöldmezős beruházás keretében 2017-ben 145 millió EUR értékben megépült üzem évi 500 000 tonna kukoricát dolgoz fel, mellyel termelő kapacitása az egyik legnagyobb Európában.

ELI ALPS KUTATÓKÖZPONT

Az Extreme Light Infrastructure (ELI) a világ első olyan létesítménye, amely a fény és az anyag kölcsönhatásának vizsgálatát minden eddiginél nagyobb intenzitás mellett teszi lehetővé, akár az ultra-relativisztikus tartományban is.