Mobilkerítések és kordonok

Mobilkerítések és kordonok bérbeadásával is foglalkozunk, mely esetén vállaljuk a megrendeléstől számított lehető legrövidebb kivitelezési időt. A különböző kerítéseknek megvan a maga funkciójuk, de diverz módon felhasználhatóak, hiszen mindegyik minőségi, ellenálló anyagokból készül. Amennyiben bizonytalan, melyik lenne a megfelelő választás projektjéhez, szívesen segítünk.

Mobilkerítés

A mobilkerítést 3,5 m x 2 m magas acélváz elemek alkotják, melyek előgalvanizált, 360 fokban hegesztett csőpanelek és külön hegesztéssel rögzített drótszálak alkotják.

Ezáltal a mobilkerítés masszív, ellenálló és hosszan használható.

Használható építési és ipari területeken, rendezvényeken, szabadtéri raktározás során, közlekedési útvonalak vagy útjavítási munkálatok kijelölésére, elkülönítésére, és még számos egyéb célra.

 

Csőkordon

A csőkordon 2,5 m x 1,1 m magas hegesztett és horganyzott elemekből áll, melyek ennek ellenére könnyen össze- és szétszerelhetők, így szállításuk is egyszerű.

Kültéren és beltéren is megállja a helyét, legyen szó rendezvényekről, balesetveszélyes helyek, ideiglenes közlekedési útvonalak kijelöléséről, vagy építkezéseken szükséges elkerítésekről.

 

 

Műanyag mobilkordon

A piros vagy sárga fényvisszaverős műanyag mobilkordonokat 2 m x 1 m magas könnyen összeszerelhető elemek alkotják.

Karbantartásra nincs szükség, így felállítás után nem kell velük sokat foglalkozni.

Különösen alkalmas rendezvények esetén, akár kültéren, akár beltéren, de építkezésekre ugyanúgy alkalmas.

Referenciák

DDC BEREMENDI CEMENTGYÁR

A DDC Beremendi cementgyár folyamatos karbantartási és fejlesztési munkáihoz kapcsolódóan társaságunk állványozási feladatokat látott el az üzem területén.

SZEGEDI ZSINAGÓGA ÁLLVÁNYOZÁS / TETŐFEDÉS / ÁCS – MUNKÁLATOK

Az állvány speciális acélgerendákról indul, a kupola részen kikötések és megtámasztások nélkül nyolc darab egység összeboltozódásából egyfajta öntartó szerkezetként épül fel. A felfelé szűkülő kupola alakzatot a szintenként bekonzolozott állvány teljes mértékben leköveti.

KIRÁLYEGYHÁZI CEMENTGYÁR

A királyegyházi Európa egyik legmodernebb cementgyára, az elérhető legmodernebb technikával, vertikális cementmalommal. Az építőanyag-üzem zöldmezős beruházásként építészetileg látványos, esztétikus, ergonomikus külső megjelenése mellett a legmodernebb, környezetbarát technológiát alkalmazza, hatékony energiagazdálkodást valósít meg.

TISZAPÜSPÖKI CSŐHÍD ÁLLVÁNYOZÁS

A Tiszapüspökiben zöldmezős beruházás keretében 2017-ben 145 millió EUR értékben megépült üzem évi 500 000 tonna kukoricát dolgoz fel, mellyel termelő kapacitása az egyik legnagyobb Európában.

ELI ALPS KUTATÓKÖZPONT

Az Extreme Light Infrastructure (ELI) a világ első olyan létesítménye, amely a fény és az anyag kölcsönhatásának vizsgálatát minden eddiginél nagyobb intenzitás mellett teszi lehetővé, akár az ultra-relativisztikus tartományban is.