Referenciák

DDC BEREMENDI CEMENTGYÁR

A DDC Beremendi cementgyár folyamatos karbantartási és fejlesztési munkáihoz kapcsolódóan társaságunk állványozási feladatokat látott el az üzem területén.

SZEGEDI ZSINAGÓGA ÁLLVÁNYOZÁS / TETŐFEDÉS / ÁCS – MUNKÁLATOK

Az állvány speciális acélgerendákról indul, a kupola részen kikötések és megtámasztások nélkül nyolc darab egység összeboltozódásából egyfajta öntartó szerkezetként épül fel. A felfelé szűkülő kupola alakzatot a szintenként bekonzolozott állvány teljes mértékben leköveti.

KIRÁLYEGYHÁZI CEMENTGYÁR

A királyegyházi Európa egyik legmodernebb cementgyára, az elérhető legmodernebb technikával, vertikális cementmalommal. Az építőanyag-üzem zöldmezős beruházásként építészetileg látványos, esztétikus, ergonomikus külső megjelenése mellett a legmodernebb, környezetbarát technológiát alkalmazza, hatékony energiagazdálkodást valósít meg.

TISZAPÜSPÖKI CSŐHÍD ÁLLVÁNYOZÁS

A Tiszapüspökiben zöldmezős beruházás keretében 2017-ben 145 millió EUR értékben megépült üzem évi 500 000 tonna kukoricát dolgoz fel, mellyel termelő kapacitása az egyik legnagyobb Európában.

ELI ALPS KUTATÓKÖZPONT

Az Extreme Light Infrastructure (ELI) a világ első olyan létesítménye, amely a fény és az anyag kölcsönhatásának vizsgálatát minden eddiginél nagyobb intenzitás mellett teszi lehetővé, akár az ultra-relativisztikus tartományban is.